...

Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi

"Hayallerin için ilk adımı at.."

NEVÜ'de Kariyer Yolculuğunda Teknoloji Kullanımı Semineri
15/02/2021

NEVÜ Eğitim Fakültesi öğrencilerine yönelik olarak "Kariyer Yolculuğunda Teknoloji Kullanımı" isimli çevrimiçi seminer NEVÜ Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Şeyhmus Aydoğdu tarafından gerçekleştirilmiştir.

Öğretmen adaylarına yönelik seminerde öğretmenlerin kariyerleri boyunca yararlanabileceği ve kullanabileceği basılı ve elektronik teknolojiler hakkında uzunca bilgiler verilmiştir. Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Hayri Sarı'nın da katıldığı seminerde öğrencilere, öğretmenlik hayatlarına dair geleceğe dönük tavsiyelerde bulunulmuştur.

Öğrencilere Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. E. Zehra Turan tarafından Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi portalı olan, yetenekkapisi ve gelecek yıl başlayacak olan Kariyer planlama dersi hakkında da kısa bilgi verilmiştir.  Yetenekkapisi portalı, öğrencilerimize kariyer gelişimlerine yönelik olarak farklı iş ilanları, staj imkanları ve canlı dersler sunan bir portaldır.  Fırsatlardan yararlanmak için portala üye olmayı lütfen unutmayınız.

Kariyer merkezi olarak ileriki dönemlerde diğer birimlerdeki öğrencilerimizin kariyer gelişimlerine yönelik buna benzer eğitimler ve seminerler planlanmaktadır. 

https://www.yetenekkapisi.org/login

NÜKMER, Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi.